18. maj 2017

360° visuel kommunikation = synlighed = kunder og vækst

360° visuel kommunikation = al kommunikation du kan se, via bl.a. design, tekst, illustrationer og fotos. Det skaber synlighed, vækst og giver dig bedre produkter. Var det noget for dig? Skal vi kigge på det sammen? - Jeg vil gerne hjælpe dig.

360° visuel kommunikation = al kommunikation du kan se, via bl.a. grafisk design, tekst, illustrationer og fotos & video. Det skaber synlighed, så du får flere kunder og vækst, plus giver dig bedre produkter. Var det noget for dig? Skal vi kigge på det sammen? – Jeg vil gerne hjælpe dig. Ring i dag på 3027 6444 eller send mig en mail.

Lav din marketing på den smarte måde, der giver mest respons

De 360° handler om at Grapida dækker både den trykte og den digitale visuelle kommunikation. Ifølge verdens første neuromarketing-undersøgelse, så foregår den bedste måde at kommunikere på denne måde: ved først at bruge trykte publikationer og dernæst at følge op digitalt.

Det vigtige er at bruge begge dele og ikke kun en af delene og som sagt at bruge trykte publikationer først. Det gør modtageren mere motiveret, følelsesmæssigt mere engageret og mere opmærksom. Det gælder for alle modtagere, altså også hos de yngste generationer.

Læs også: Skabe synlighed og vækst via visuel kommunikation

360° rundt

Jeg har et firma der via 360° visuel kommunikation, gør det nemt for firmaer og giver dem flere kunder og vækst. Samtidig med, hjælper jeg dem med at sparer tid og penge i forbindelse med deres visuelle kommunikation. Derudover bliver deres trykte og digitale visuelle kommunikation styrket.

Ofte render man frem og tilbage mellem forskellige firmaer. Man skal rundt om grafiker, trykkeri, den der sætter dit domæne, emails og din hjemmeside op, den der sætter sociale medier profiler op, fotografen, videomanden og dronevideomanden.

Hos Grapida foregår det hele ét sted og kun ét sted du skal stille eventuelle spørgsmål til. Det er den samme person som du snakker med, der også laver alt, så derfor kommer du hele vejen 360° rundt.

Du skal ikke fortælle de samme ting om hvad det er du vil have lavet og hvordan, til flere personer og flere steder.

Så ikke bare bliver din samlede visuelle kommunikation mere ensartet og sammenhængende, dit produkt bliver også bedre. Effektiviteten øges og misforståelser og især tidsforbrug mindskes betydeligt, så du sparer både tid og penge.

360°  visuel kommunikation, hvilke muligheder er der?

Jeg hjælper allerede andre firmaer med at synliggøre dem, vækste og gøre det nemt for dem. Samtidig med sparer de tid og penge, og får styrket deres visuelle kommunikation. Skal jeg også hjælpe dig? Jeg kan hjælpe dig med grafisk design, foto & video, digitale medier, visuel identitet, droneoptagelser og support.

Læs mere om mulighederne: Grafiske produkter, til at fortælle dine visuelle kommunikationshistorier med

Ring med det samme til 3027 6444 og snak helt uforpligtende med mig for at blive synlig, så du får flere kunder og vækst. Gør det nemt for dig selv og samtidig med sparer tid og penge. Få styrket din visuelle kommunikation, både den trykte og den digitale – kombineret – 360°.

 

Synes du om dette blogindlæg? – tip dine venner: Facebooktwitterlinkedinmail

Dit firma fortjener at blive set – fortæl mig om dit firma

Det er GRATIS og uforpligtende, at…

• aftale og få et konsulent møde
• få et tilbud
• få en kop kaffe

Ring i dag på 3027 6444,
send mig en mail,
eller kig ind i
Gerritsgade 8, 1. i Svendborg

Vil du have GRATIS grafiske tips og tricks, du kan tjene penge på?

Forkæl dig selv – Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og få besked hver gang der er nye gratis tips og tricks.