Disse 5 + 3 fordele får du når din fotograf er uddannet grafiker

Grafiker & fotograf | Een kasket, men flere kasketter på = flere fordele for dig.

Grafiker & fotograf | Een kasket, men flere kasketter på = flere fordele for dig.

Kan det have nogle fordele for dig og dine fotos, når din fotograf er uddannet grafiker? og derved praktisk erfaring med både fotografering og med grafisk produktion?

Ja, det kan det. Det har flere fordele for dig og dine fotos, når din fotograf er uddannet grafiker. Så ved din fotograf:

1. hvordan man farvejusterer til tryk og skærm og hvilke begrænsninger der er i brugen af farver, når der til tryk skal bruges CMYK-farver. Og kan tage højde for det allerede i optagelsen. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

2. hvilke udfordringer grafikeren kan komme ud for. Blandt andet når billedet skal sættes op og beskæres og din fotograf kan derved tage højde for det allerede i optagelsen. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

3. hvad den bedste opløsning til tryk og skærm er, når billederne skal bruges i den videre proces. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

4. hvilke fil-formater der er de bedste, når billederne skal bruges i den videre proces. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

5. hvor vigtigt det er med sammenhæng mellem fotos og det grafiske design, herunder form og farver. Fokus kommer på begge områder og din fotograf kan tage højde for det allerede i optagelsen. Det gør at dit produkt bliver bedre.

Det gør alt i alt, at du ved, du får det mest optimale fotomateriale til den videre proces, da dine fotos bliver så optimale som mulige til tryk og skærm. Det gør dit produkt bedre og giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

Læs også: 5 VIGTIGE VALG VED FRISØRFOTOOPTAGELSE TIL UDDANNELSESBOG


Kan det blive endnu bedre for dig
, når din fotograf er uddannet grafiker?

Ja, det kan det. Hvis du lader din fotograf både stå for fotograferingen og for design og opsætning, skal du kun henvende dig et sted. Det har disse fordele:

1. Det mindsker fejl og misforståelser, så der bliver mindre spildtid og udfordringer for dig.

2. Det giver større effektivitet, når du blot skal henvende dig et sted og give information et sted. Derved sparer du tid og penge.

3. Det giver større sammenhæng visuelt og i produktionen, så dit produkt bliver bedre.

Ring og hør nærmere

Ring i dag på 3027 6444 og hør nærmere om fordelene for dig, når din fotograf er uddannet grafiker. Du er også meget velkommen til at ringe og booke et GRATIS konsulent-møde. Skriv en mail til kontakt@grapida.dk. Eller brug min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre om dit projekt, så vi sammen kan skabe synlighed og vækst til dig.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at få besked om andre gratis indlæg om visuel kommunkation, du kan tjene penge på. Det har også den fordel, at så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, får du 250 kr. rabat på dine bestillinger.

Synes du om dette blogindlæg? – tip dine venner: Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit firma fortjener at blive set – fortæl mig om dit firma

Det er GRATIS og uforpligtende, at…

• aftale og få et konsulent møde
• få et tilbud
• få en kop kaffe

Ring i dag på 3027 6444,
send mig en mail,
eller kig ind i
Gerritsgade 8, 1. i Svendborg

Vil du have GRATIS grafiske tips og tricks, du kan tjene penge på?

Forkæl dig selv – Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og få besked hver gang der er nye gratis tips og tricks.