Skal jeg takke dem der har givet mig deres anbefalinger?

Hey, tak for jeres anbefalinger! Jeg er glad for at kunne hjælpe jer.

Skal jeg sige: “Hey, tak for jeres anbefalinger! Jeg er glad for at kunne hjælpe jer”, eller skal jeg ikke takke dem, der anbefaler mig?

Blandt dem der har givet mig deres anbefalinger, er:

Karen Agerbæk | redaktør fra PRAXIS: Stig Bing får hermed min varmeste anbefaling. Han har en særlig evne til at forstå opgaven og tilføre den rette pædagogiske og didaktiske ånd. Stig er endvidere eminent til billedbehandling og noget af en problemknuser.

Lotte Rosgård | Kommunikationskonsulent, fra Psykiatrien i Region Syddanmark: Igennem hele forløbet med at lave mere end 100 ikoner, har Stig overholdt aftalerne og bidraget til, at vi kunne holde vores stramme tidsplan. Samarbejdet har været velfungerende med hurtige svar og hjælp fra Stig løbende.

Jane Jensen | Mediekonsulent fra PRAXIS:  Stig er både kvik i pæren og kvik til at håndtere sine grafiske programmer, når der skal produceres annoncer for vores kunder. Han er hurtig til at sætte sig ind i opgaven og hurtig til at aflevere produktet. Rent teknisk/grafisk er han en ’ørn’ og vejleder ofte både internt og eksternt, når der er tekniske specifikationer, der kan være svære at knække. Samtidig er han en rigtig rar fyr, som er nem at samarbejde med – hvilket vi har gjort i årevis – så også på det plan vil jeg gerne give ham de bedste anbefalinger.

Kit Kobberø | Cand. jur & Socialrådgiver, fra JuSo: Jeg er ved at lægge sidste hånd på teksten til min nye hjemmeside, som Stig har lavet for mig. Inklusiv professionelle fotos, logo, udvidet råd og vejledning samt ikke mindst en beundringsværdig tålmodighed.

Anne-Marie Kristiansen | Produktionskoordinator fra PRAXIS: Stig har igennem mange år været ”ankermanden” i vores grafiske afdeling, og der er ikke den grafiske produktion, han ikke har været involveret i. Kataloger, rollups, bøger, collager, plakater etc. har været gennem Stigs hænder, og kreativt og professionelt har han løst de stillede opgaver. Jeg medgiver Stig de bedste anbefalinger.

For at vende tilbage til spørgsmålet, om jeg skal takke dem der har givet mig deres anbefalinger, så…

JAAA!, selvfølgelig skal jeg takke jer! – Det varmer, gør mig stolt og ydmyg og er meget motiverende at få jeres anbefalinger

Så 1.000 tak for jeres anbefalinger – Jeg er rigtig glad for at jeg kan hjælpe jer!

 

Synes du om dette blogindlæg? – tip dine venner: Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Skal jeg takke dem der har givet mig deres anbefalinger?

 • Hej Stig.
  Tillykke med de fine anbefalinger, tænker på hvor meget stolt din far ville have været, godt gået. Hilsen Merete.

  • Hej Merete
   Tak for din kommentar og tak for dit tillykke til de fine anbefalinger. Og ja, min far ville helt sikkert have været stolt, og syntes at det var sjovt at jeg nu også kan tjene penge ved at fotografere.
   Hilsen Stig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få succes og nå effektivt dine mål! | Foto: Grapida

Få succes og nå effektivt dine mål! | Foto: Grapida

Prøvekaniner, der gerne vil have mere vækst og flere loyale kunder, søges!

Jeg skal som landsdækkende Kommende
certificeret ­Emotionelle Kundetyper ekspert,
bruge mindst 4 cases at øve mig på.

De virksomheder, der melder sig som prøvekanin, kan, frem til 1/4 2020, købe mit nye eksklusive ­kundetypeprodukt med 50 % rabat.
Pris 1.995 kr. – spar 1.995 kr.

Klik her og læs om fordelene: Emotionelle kundetyper – Eksklusiv markedsføring giver succes

Ring i dag på 3027 6444,
send mig en mail, brug min kontaktformular
eller kig ind i Gerritsgade 8, 1. i Svendborg

Kom først i mål uden at at kigge dig tilbage | Foto: Grapida

Få ekspert viden hurtigst | Foto: Grapida

Få GRATIS kvalitetstips, du kan tjene penge på

Bliv gratis medlem af den eksklusive Sælg Mere Gruppen og få besked hver gang der er nye effektive gratis tips du kan tjene penge på.