Site icon Grapida

Madfotografering – tips til sikre kvalitets fotooptagelser

Madfotografering – tips til kvalitets fotooptagelser. Åbning af østers.
Madfotografering – tips til sikre kvalitets fotooptagelser. Åbning af østers.

Madfotografering – sikre kvalitets tips

Så er der dømt store madlavning- og photo shoot marathon! Her under er et meget lille udvalg af billeder fra en weekend i madens tegn hvor det blev til mere end 200 unikke optagelser. Og madfotograferings tips til din egen madfotografering!

27 forskellige opskrifter blev lavet på kokkeskolen i Slagelse, hvor 4 kokke en hel weekend ikke lavede andet end mad og mad og så lige lidt mere mad.

Jeg havde æren af at forevige det hele. Der skulle tages billeder af ingredienser til de enkelte retter, forskellige steps og teknikker i processen og endelig af de færdige anretninger.

Billederne er blevet brugt i Gastronom, som er Fagets bog. En fagbog mad-bibel der i denne 5. udgave, er på hele 700 sider, som jeg også atter har haft æren og fornøjelsen af at designe og sætte.

Herunder kommer fire billeder og så er det tid for de gratis madfotograferings-tips!

Madfotografering – tips til sikre kvalitets fotooptagelser. Her et billede af kalv navarin printanier, der er ved at være klar til servering.

Madfotografering – tips til sikre kvalitets fotooptagelser


Er du i tvivl om noget med din egen madfotografering?

Kunne du bruge noget hjælp til når du selv fotograferer din egen mad eller er der noget du er i tvivl om? – Måske du gerne vil have flere kvalitets madfotografering tips? – Så ring helt uforpligtende til mig på 44 102 112 eller kontakt mig på kontakt@grapida.dk. eller brug min kontaktformular.


Del indhold
Exit mobile version