Frisør fotoshoot – derfor var det vigtigt at tage det “on location”

Frisør fotoshoot til frisøruddannelsesbog taget “on location” på EUC Syd, frisørskolen i Aabenraa. I den forbindelse blev der taget nogle valg, så resultatet ville blive så optimalt som muligt. Så eleverne bedst muligt kan afkode, hvad teknikkerne er. Og valgt at det skulle foregå “on location”.

Til disse frisør fotoshoot blev der valgt at bruge et frisørhoved, i stedet for en levende model, for at fokus ville være på frisuren og hvordan teknikken skulle være, frem for på modellen. Vigtigt er det også at der er stor skarphed, så der bliver mange detaljer. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
Til disse frisør fotoshoot blev der valgt at bruge et frisørhoved, i stedet for en levende model. Det blev valgt for at fokus ville være på opsætningen og hvordan teknikken skulle være, frem for på modellen. Vigtigt er det også at der er stor skarphed, så der bliver mange detaljer. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Godt forarbejde

Opsætningen blev i bedste tv-køkken-stil, lavet inden fotooptagelserne. På et tidspunkt hvor det passede frisøren bedst og hun kunne derfor gøre det i fred og ro. I stedet for i en tidspresset frisør fotoshoot. Selve opsætningen af hovedet kan tage ½ til en hel time.

Det gode forarbejde gjorde at selve optagelserne kunne tages på mindre end en time. En stor fordel for den der skulle betale for billederne, da fotograferingen skete efter taxameter systemet, for at sikre flest mulige billeder for pengene, i stedet for pr. billede eller pr. tilbud. Siden optagelserne er der kommet et nyt produkt, hvor loyalitet belønnes med faldende timepriser til bl.a. fotoarbejde.

Det gode forarbejde af frisøren gjorde også at fokus var på at de rigtige billeder kom “i kassen”, til fordel for forbrugeren, i det her tilfælde frisørelever.

Frisør fotoshoot
Til disse frisør fotoshoot blev brugt et meget spredt lys. Så mest muligt blev oplyst og flest mulige detaljer kan ses. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Frisør fotoshoot “on location”

Der blev valgt at disse frisør fotoshoot blev taget “on location”. Det blev de bl.a. fordi at hovederne helst ikke skulle transporteres et andet sted hen. Eksempelvis til Grapidas lokaler i Svendborg, hvor mit fotoudstyr normalt er opstillet. Der blev valgt “on location”, fordi at opsætningen på hovederne, nemt bliver ødelagt under transport.

Frisør fotoshoot
Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Faglighed i top

Inden optagelserne blev det valgt, at få undervisere fra EUC-SYDs frisørskole i Aabenraa til at lave opstillingerne. Det blev valgt for at fagligheden var helt i orden. Grapida havde en stor baggrunds-lyskasse med, så resultatet blev uden forstyrrende elementer i baggrunden og ligner studiefotooptagelser, selvom de er taget i frisørskolens faglokaler.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Måske du også kunne bruge nogle afklarende gode råd om billeder af dine produkter, om fx hvad du skal gøre for at undgå fejl og spilde tid? Så ring trygt og helt uforpligtende til mig i dag på 44 102 112 eller kontakt mig på kontakt@grapida.dk eller min kontaktformular. Så finder vi sammen ud af, hvad der er den mest optimale løsning til dig og dit projekt.

Tak fordi du læste hertil

Måske du vil dele denne viden med andre?

Du er meget velkommen til at dele denne viden, så andre kan få glæde af det.

Du deler nemt, ved at klikke på disse SoMe ikoner.

Jeg vil gerne skabe glæde >>

Facebooktwitterlinkedinmail

Få mere gratis viden i disse blogindlæg

Grafisk hjælp | få specialist viden og undgå fejl

GRAFISK HJÆLP | Ring uforpligtende på 44 102 112 og få specialist råd og tips. Du er også meget velkommen til at komme og fortælle mig om dig og dine udfordringer. Mine lokaler ligger i Gerritsgade 8, 1. i Svendborg. Du kommer nemt og sikkert videre, når du ved hvordan du teknisk … … laver

Læs mere >>

E-bog guide: sådan laver du nemt og sikkert en e-bog

E-bog på en nem og sikker måde Får du af og til lavet en publikation, eksempelvis en bog, et katalog, et magasin eller en brochure? Måske du selv har lavet en publikation? Og kunne du eksempelvis tænke dig at give eller sælge en e-bog af publikationen til en kunde, eller lave en e-bog for en

Læs mere >>

Emotionelle kundetyper, sådan får du loyale kunder, sælg mere

Emotionelle kundetyper – Læs herunder, hvordan du med en sikker metode, får flere loyale kunder og sælger mere. De fleste virksomheder saboterer deres eget salg med én af to fejl. Få at vide hvilke fejl det er, længere nede i artiklen. Det handler kort fortalt om at du skal målrette al din markedsføring og branding

Læs mere >>

Madfotografering – tips til sikre kvalitets fotooptagelser

Madfotografering – sikre kvalitets tips Så er der dømt store madlavning- og photo shoot marathon! Her under er et meget lille udvalg af billeder fra en weekend i madens tegn hvor det blev til mere end 200 unikke optagelser. Og madfotograferings tips til din egen madfotografering! 27 forskellige opskrifter blev lavet på kokkeskolen i Slagelse,

Læs mere >>

Univers – Lær alt om universet i: Det levende univers

Univers – Lær alt om universet Det levende univers er en engageret og letforståelig introduktion til universet, skrevet med de fysisk-astronomiske briller på. Forfatterne Helle og Henrik Stub fortæller om stjerner og planeter; galakser og kvasarer; stjernefødsel og stjernedød; de fysiske love og spekulationerne, også sat ind i et historisk perspektiv. Desuden beskrives astronomernes målemetoder. Se

Læs mere >>

Bliv klogere på markedsføring og grafisk fremstilling

1 tanke om “Frisør fotoshoot – derfor var det vigtigt at tage det “on location””

 1. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance.

  I must say that you’ve done a amazing job with this.

  Also, the blog loads very fast for me on Opera.
  Exceptional Blog!

  Here is my blog – Good Times @ Gatwick

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *