Frisør fotoshoot – derfor var det vigtigt at tage det “on location”

Frisør fotoshoot til frisøruddannelsesbog taget “on location” på EUC Syd, frisørskolen i Aabenraa. I den forbindelse blev der taget nogle valg, så resultatet ville blive så optimalt som muligt. Så eleverne bedst muligt kan afkode, hvad teknikkerne er. Og valgt at det skulle foregå “on location”.

Til disse frisør fotoshoot blev der valgt at bruge et frisørhoved, i stedet for en levende model, for at fokus ville være på frisuren og hvordan teknikken skulle være, frem for på modellen. Vigtigt er det også at der er stor skarphed, så der bliver mange detaljer. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
Til disse frisør fotoshoot blev der valgt at bruge et frisørhoved, i stedet for en levende model. Det blev valgt for at fokus ville være på opsætningen og hvordan teknikken skulle være, frem for på modellen. Vigtigt er det også at der er stor skarphed, så der bliver mange detaljer. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Godt forarbejde

Opsætningen blev i bedste tv-køkken-stil, lavet inden fotooptagelserne. På et tidspunkt hvor det passede frisøren bedst og hun kunne derfor gøre det i fred og ro. I stedet for i en tidspresset frisør fotoshoot. Selve opsætningen af hovedet kan tage ½ til en hel time.

Det gode forarbejde gjorde at selve optagelserne kunne tages på mindre end en time. En stor fordel for den der skulle betale for billederne, da fotograferingen skete efter taxameter systemet, for at sikre flest mulige billeder for pengene, i stedet for pr. billede eller pr. tilbud. Siden optagelserne er der kommet et nyt produkt, hvor loyalitet belønnes med faldende timepriser til bl.a. fotoarbejde.

Det gode forarbejde af frisøren gjorde også at fokus var på at de rigtige billeder kom “i kassen”, til fordel for forbrugeren, i det her tilfælde frisørelever.

Frisør fotoshoot
Til disse frisør fotoshoot blev brugt et meget spredt lys. Så mest muligt blev oplyst og flest mulige detaljer kan ses. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Frisør fotoshoot “on location”

Der blev valgt at disse frisør fotoshoot blev taget “on location”. Det blev de bl.a. fordi at hovederne helst ikke skulle transporteres et andet sted hen. Eksempelvis til Grapidas lokaler i Svendborg, hvor mit fotoudstyr normalt er opstillet. Der blev valgt “on location”, fordi at opsætningen på hovederne, nemt bliver ødelagt under transport.

Frisør fotoshoot
Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Faglighed i top

Inden optagelserne blev det valgt, at få undervisere fra EUC-SYDs frisørskole i Aabenraa til at lave opstillingerne. Det blev valgt for at fagligheden var helt i orden. Grapida havde en stor baggrunds-lyskasse med, så resultatet blev uden forstyrrende elementer i baggrunden og ligner studiefotooptagelser, selvom de er taget i frisørskolens faglokaler.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Måske du også kunne bruge nogle afklarende gode råd om billeder af dine produkter, om fx hvad du skal gøre for at undgå fejl og spilde tid? Så ring trygt og helt uforpligtende til mig i dag på 44 102 112 eller kontakt mig på kontakt@grapida.dk eller min kontaktformular. Så finder vi sammen ud af, hvad der er den mest optimale løsning til dig og dit projekt.

Få mere gratis viden i disse blogindlæg

Video | Firmapræsentation med vilde heste og flot natur

Video | Denne video er fra det sydligste Langeland, hvor der er meget smuk natur, og ikke mindst vilde heste. Mette Tolstrup fra MeTour guider og fortæller dig igennem 2 timer, til glæde for både store og små. Hun ved hvor alle de flotte perler i området er og fortæller om mange spændende ting, bl.a.… Læs mere »Video | Firmapræsentation med vilde heste og flot natur

Læs mere >>

Gadeskilt | Læs her om 7 fordele ved et gadeskilt

Gadeskilt i gågademiljø. Foto: Grapida Gadeskilt – brugt i hundrede af år og findes i mange forskellige udformninger og størrelser Et gadeskilt har stadig en stor berettigelse og vil blive ved med det. Først og fremmest handler det nemlig meget om synlighed, synlighed, synlighed når du skal have succes med dit projekt. Her har et gadeskilt… Læs mere »Gadeskilt | Læs her om 7 fordele ved et gadeskilt

Læs mere >>

Pdf tjek/korrektion – sådan gør du det sikkert og automatisk

Automatisk pdf-tjek og -korrektion | Du sparer tid og penge i den daglige produktion og med en sikker metode, får du korrekte pdf-filer, via automatisk preflight af pdf-filer, med softwaren Enfocus PitStop Server. Pdf guide: 1. Læg din pdf-fil i en mappe. 2. Hent den færdige tryk-klare pdf-fil i en anden mappe. Enfocus PitStop Server,… Læs mere »Pdf tjek/korrektion – sådan gør du det sikkert og automatisk

Læs mere >>

Bliv klogere på markedsføring og grafisk fremstilling

1 tanke om “Frisør fotoshoot – derfor var det vigtigt at tage det “on location””

 1. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance.

  I must say that you’ve done a amazing job with this.

  Also, the blog loads very fast for me on Opera.
  Exceptional Blog!

  Here is my blog – Good Times @ Gatwick

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.