Spring til indhold

Grafisk designer hjælper dig sådan til loyale kunder og vækst

Grafisk designer tjekker grafisk materiale, der er fremstillet efter Emotionelle Kundetyper® metoden, der sikrer loyale kunder og vækst.

Grafisk designer, der er Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper, hjælper dig til at sælge mere og få flere og mere loyale kunder, med dine grafiske publikationer og produkter. Den sikre vej dertil, er med den danske udviklet metode Emotionelle Kundetyper®, der har opdelt kunder i fire segmenter og givet dem hver sin farve. Rød, gul, blå og grøn. Med metoden undgår du at saboterer dit salg.

Læs mere om det herunder og gå ikke glip af tipset om hvilke to fejl rigtig mange virksomheder laver, som du kan undgå ved at læse videre herunder.

Fire basisfarver, og det handler det netop om. I basis handler det om at snakke samme sprog. At have det samme basisfarve-sprog, som dine kunder. Du sælger mere og får flere og mere loyale kunder, ved at kommunikere sikkert og præcist, til andre med samme basisfarve-sprog. Når vi alle køber, køber vi meget på følelser. Det der gør os trygge, blot med forskellige behov.

For en billig pris, får du en sikker metode, til nemt at kommunikere til kunder i købssituationer – Det som store virksomheder opnår, ved at bruge store reklamebureauer. Metoden er blot til en væsentligt lavere pris, hvad der kommer små og mellemstore virksomheder til gode. Metoden fortæller dig tilmed præcist og konkret hvordan og hvor du skal kommunikere, og lige så vigtigt, hvad du ikke skal gøre, hvor du risikerer at saboterer dit salg.

Det giver rigtig meget mening

– Da jeg selv først hørte om metoden, var jeg selv en anelse skeptisk. Da jeg lærte metoden mere at kende, tænkte jeg: – Nå, sådan, ja, selvfølgelig. Det er så enkelt og giver rigtig meget mening. Jo mere jeg bruger metoden, jo nemmere og jo mere rigtigt bliver det. Sådan oplever mange det på samme måde.

Man siger at dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Hvis ingen ser dig og dine produkter sælger du ikke noget. Er din reklame og publikation dårlig, sælger du. Blot ikke i det omfang, du kan med en god målrettet markedsføring.

Bedst er det at gå den sikre vej og lave en publikation eller andre markedsføringsprodukter, der er præcist målrettet til én kundetype. Hvis du i dag ikke rammer præcis din emotionelle kundetype, kan du lave markedsføringen langt bedre og bruge din tid og penge langt bedre. Du vil opnå at bruge færre penge, spare tid, sælge mere og få mere loyale kunder. Dette ved at kende din kundetype og og målrette dine publikationer, markedsføring og branding, direkte mod din kundetype.

De fire kundetyper med hver deres farve, er karakteriseret ved en række fælles psykologiske og følelsesmæssige faktorer. Disse kan påvirkes via eksempelvis målrettet markedsføring.
De fire kundetyper med hver deres farve, er karakteriseret ved en række fælles psykologiske og følelsesmæssige faktorer. Disse kan påvirkes via eksempelvis målrettet markedsføring.

Grafisk designer målretter dine publikationer, markedsføring og branding mod én kundetype

Det handler om, at du skal målrette dine publikationer, markedsføring og branding mod én kundetype. Det er meget forskelligt hvad de forskellige emotionelle kundetyper, synes er interessant. Hvad de kan lide at se og høre. Hvad der derfor giver dem lyst til at købe og især lyst til at komme igen. Både kvinder og mænd kan være de fire forskellige emotionelle kundetyper og er afhængig af hvad de gerne vil købe.

De fleste mennesker har nemlig alle fire kundetypeprofiler i sig, når de køber. Langt de fleste har dog en kundetype de mest er. Samtidig med at de indeholder mindre dele af de andre kundetyper. Fx har de fleste en del af den grønne kundetype. Den grønne del viser sig, når en forbruger søger produkter, der kan sikre at deres dagligdag ikke ændrer sig, og ting bliver ved med at være som de plejer at være. Det kan eksempelvis sikres ved køb af forsikringer.

De vil henvende sig ubevidst, når dine publikationer, markedsføring og branding sender et signal om, at du er en grøn kundetype virksomhed. Det gør de, fordi de ved at du kan levere sikre “grønne” produkter. De vil henvende sig igen, fordi de ved, at du er leveringsdygtig, i det de ønsker og føler sig tryg og hjemme i.

Derfor er det vigtigt at du rammer lige præcis din emotionelle kundetype med publikationer, markedsføring og al jeres visuelle kommunikation. Det vil tiltrække flest mulige af lige præcis jeres kundetype, når de fx søger efter sikre gennemtænkte produkter.

Få fastlagt hele den visuelle fremtoning

Emotionelle Kundetyper® metoden sikrer, at det bliver fastslået, hvilken kundetype du skal rette dine publikationer, markedsføring og branding imod. Du får også konkret, meget detaljeret at vide, hvordan du gør, altså med alt. Det vil sige fra logo, design-stil, farver, illustrationer, billeder, tekst, henover hvilke SoMe og andre medier man skal rette sin markedsføring mod.

Alt bliver fastlagt

Hvordan dine publikationer, såsom bøger, brochurer, kataloger og magasiner skal være. Selv din egen fremtoning, påklædning og ageren bliver fastlagt. Også virksomhed- og butiksindretning får du indsigt i.

Tips: Undgå en af disse to markedsførings fejl
De fleste virksomheder saboterer deres eget salg med en af disse to fejl

– Oftest uden at opdage det

  • FEJL 1: Narcisistisk markedsføring – dvs. markedsføring, som man selv kan lide, fremfor at målrette det, mod hvad ens kundetype kan lide.
  • FEJL 2: Slesk markedsføring – dvs. markedsføring, der alene bygger på data. Det målrettes mod det de fleste kan lide, og ikke mod hvad ens kundetype kan lide.

GRATIS: 20 minutters gratis afklarende telefonsamtale

Ring til 44 102 112 eller kig ind til en kop kaffe i Gerritsgade 8, 1. i Svendborg og få 20 minutters gratis rådgivning af Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper, og grafisk designer Stig Bing.

Find ud af, om dit grafiske design, fotos og hele markedsføringen har en af de to fejl, de fleste virksomheder laver. Få også at vide, hvordan du sikrer dig mod, at lave en af de to markedsførings fejl.

Sikre dig ved at bruge en Kundetypeuddannet grafisk designer & fotograf

Du får alt at vide hvad du skal gøre, og lige så vigtigt, får du også at vide, alt hvad du ikke skal gøre. Her er det en stor fordel at bruge en Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper. En grafisk designer & fotograf, der er specialist i publikationer. Der både kan hjælpe dig med at fastslå din kundetype, fortælle dig hvad du skal gøre og ikke gøre, og producere dine grafiske publikationer målrettet efter din kundetype.

Dermed skal du kun gå et sted hen, for at få al den hjælp du har brug for, og du får en gennemtænkt rød linje i dine publikationer. Alt bliver målrettet til netop din kundetype.

Du bliver guidet sikkert igennem og du er derefter på rette vej til at få vækst og få flere og mere loyale kunder. Du undgår at saboteres dit salg. Læs mere her, om hvordan de fire kundetyper er og hvordan det hjælper dig til at undgå at sabotere dit salg.

Resumé

  • Sælg mere og få mere loyale kunder med den sikre metode Emotionelle Kundetyper, der er brugt af mange
  • Ved nærmere bekendtskab, giver det mening
  • Få fastslået din kundetype og derudfra hvordan du skal lave dine publikationer, markedsføring og branding
  • Målret alle dine publikationer, markedsføring og branding mod én kundetype
  • Undgå disse to fejl: Narcisistisk markedsføring og slesk markedsføring
  • Få 20 minutters gratis rådgivning af Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper, Stig Bing.
  • Sikrer dig med gennemtænkte produkter og hjælp hele vejen, af en Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper, grafisk designer & fotograf, der er specialist i publikationer
Grafisk designer & fotograf Stig Bing. Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper. Artikel forfatter.

Gå ikke glip af mere gratis viden om visuel kommunikation og grafisk materiale fremstilling

Få tips og tricks med viden om visuel kommunikation

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og gå ikke glip af at få at vide, når der er flere gratis tips og tricks med viden om visuel kommunikation. Bliv også klogere på grafisk materiale-, fotos – og markedsførings fremstilling.

Du kan ALTID melde fra igen.

Få mere gratis viden i disse blogindlæg

Ukraine | Sådan kan du hjælpe ukrainske flygtninge

Ukraine | Hent denne informations flyer og vær med til at hjælpe ukrainske flygtninge. Du kan hjælpe ukrainske flygtninge ved at kunne fortælle dem hvordan og hvor de kan blive hjulpet væk fra krigens rædsler i Ukraine og til Danmark. Der er også info om hjælp til når de er kommet til Danmark. Informationerne kan…

Læs mere >>

Bøger og publikationer – sådan sælger din udgivelse bedst

Bøger og publikationer er vigtige når du skal formidle viden, budskaber eller sælge dine produkter. Er der noget du skal tage højde for og gardere dig mod, når du skal tilrettelægge din bog eller din publikation, udover det faglige og tekstkorrektur og hvilken slags udgivelse det er? Ja, det er der. Læs hvad det er…

Læs mere >>

Grafik – sådan får du billigst din egen kvalitets grafik

Grafik | Sidder du med et projekt hvor du skal bruge noget grafik, såsom fx ikoner, informationsgrafik eller oversigtskort? Fx til en bog, en tryksag eller til digitalt brug som fx til sociale medier (SoMe)? – eller til undervisning på nettet? – Måske tilmed en kombination? I dette indlæg kigges der på hvordan du billigst…

Læs mere >>

Bliv klogere på markedsføring og grafisk fremstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En ny award til Grapida

Læs også vigtig information nederst i pop-up’en INDEN du klikker denne pop-up væk!

Som indehaver af Grapida, er jeg meget stolt over at kunne informere om, at I EU Business News femte årlige Scandinavian Business Awards 2024, er Grapida blevet tildelt award’en:

Best Graphic Design & Marketing Company 2024 — Funen


Derudover blev Grapida i 2021, ligeledes af EU Business Awards, tildelt award’en Best Graphic Design & Content Marketing Agency 2021.


 

Vigtig information

Samtidig med, kan jeg også informere om, at Grapida har indstillet sine produktionsaktiviteter på ubestemt tid.
Jeg vil gerne takke alle, som har vist mig den ære og tillid, at lade mig hjælpe jer med små som store grafiske-, fotografiske- og marketingsprojekter.
Grapida hjemmesiden vil ikke blive yderligere udviklet, men blot bestå i et stykke tid, hvor alle i den tid derfor kan hente og få gratis viden og tips.

Venlig hilsen Stig Bing, Grapida

sb@grapida.dk | Tlf. 44 102 112