Spring til indhold

100 % tilfredshedsgaranti

100 % tilfredshedsgaranti | Meddel mig inden for 60 dage, hvad I ikke er meget tilfreds med, og få det udbedret. Er I derefter fortsat ikke meget tilfreds, kan I få alle jeres penge igen.

100 % tilfredshedsgaranti på Grapida produkter – det giver dig størst mulig tryghed og sikkerhed for dine penge.

Kære måske kommende eller nuværende kunde

Det vigtigste for mig Stig Bing, indehaver, er, at du er meget tilfreds med dine Grapida produkter. Jeg garanterer dig høj kvalitet og service – til enhver tid. Jeg står til rådighed ved alle henvendelser vedrørende din bestilling.

Skulle du på et tidspunkt ikke være meget tilfreds, med dine Grapida produkter, så kontakt mig inden for 60 dage efter faktureringsdatoen. Fortæl mig hvorfor og hvad du ikke er meget tilfreds med, og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. 

Hvornår indtræffer et tilfælde med 100 % tilfredshedsgaranti på Grapida produkter?

Jeg garanterer dig gode produkter af høj kvalitet. Hvis du inden for 60 dage, efter faktureringsdatoen, opdager en grund til at være utilfreds, bliver det ønskede udbedret til du er meget tilfreds.
Skulle du – meget mod forventning efter udbedringen – fortsat ikke være meget tilfreds, kan du få alle dine penge igen. Det er min måde at sige, at jeg vægter du er meget tilfreds som kunde, højere end kroner og øre i kassen.
Du skal derefter blot undlade at bruge produkterne fremadrettet, returnere alt hvad du har modtaget af fysiske produkter og slette alt materiale du har modtaget digitalt.

Som så mange før dig, kan du være helt tryg ved at vide, at du enten er sikker på at blive meget tilfreds eller du kan få pengene tilbage.

Hvor lang tid gælder 100 % tilfredshedsgarantien på Grapida produkter?

Du har inden for 60 dage efter faktureringsdatoen, muligheden for at meddele mig, hvad du ikke er meget tilfreds med. Så bliver det udbedret til du er meget tilfreds. Er du derefter fortsat ikke meget tilfreds, kan du få alle dine penge tilbage. Husk at meddele mig dit faktura nr.

Dine ufravigelige rettigheder efter loven berøres ikke af garantien.

Kontaktmuligheder

Du er meget velkommen til at kontakte migsb@grapida.dk eller på telefon 44 102 112 og helt uforpligtende høre nærmere om min 100 % tilfredshedsgaranti.

Grafisk designer Stig Bing - Grapida
Stig Bing, indehaver

Leder du efter hjælp til din ebog?

Få gratis ebog af en af dine udgivelser, som du kan tjene penge på.

Få hjælp til hvordan du selv kan lave ebogen eller få den lavet ud fra pdf-, Word- og InDesign filer for 399,- kr. (ex moms).

Du kan også få den GRATIS

Få mere at vide, ved at klikke på dette link:
Ebog guide: sådan laver du nemt en ebog

TILBUD: Få din egen
GRATIS kvalitets grafik

Vil du have fremstillet din helt egen kvalitets grafik til tryk og skærm, og få et stk. hvert halve år, ganske GRATIS ?

Såsom fx:
✓ikoner, ✓informationsgrafik eller ✓oversigtskort?


Få mere at vide om at få dit eget GRATIS kvalitets grafik og hvilke muligheder der er, ved at klikke på dette link:
grapida.dk/grafik/