Spring til indhold

100 % tilfredshedsgaranti

100 % tilfredshedsgaranti | Meddel mig inden for 60 dage, hvad I ikke er meget tilfreds med, og få det udbedret. Er I derefter fortsat ikke meget tilfreds, kan I få alle jeres penge igen.

100 % tilfredshedsgaranti | Meddel mig inden for 60 dage, hvad du ikke er meget tilfreds med, og få det udbedret.

Kære kunde

Det vigtigste for mig er, at du er meget tilfreds med dine produkter. Jeg garanterer dig høj kvalitet og service – til enhver tid. Jeg står til rådighed ved alle henvendelser vedrørende din bestilling.

Skulle du på et tidspunkt ikke være meget tilfreds, så kontakt mig inden for 60 dage efter faktureringsdatoen. Fortæl mig hvorfor og hvad du ikke er meget tilfreds med, og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. 

Hvornår indtræffer et tilfælde med 100 % tilfredshedsgaranti?

Jeg garanterer dig gode produkter af høj kvalitet. Hvis du inden for 60 dage, efter faktureringsdatoen, opdager en grund til at være utilfreds, bliver det ønskede udbedret til du er meget tilfreds. Skulle du – meget mod forventning efter udbedringen – fortsat ikke være meget tilfreds, kan du få alle dine penge igen. Det er min måde at sige, at jeg vægter at du er meget tilfreds som kunde, højere end kroner og øre i kassen. Du skal derefter blot undlade at bruge produkterne fremadrettet, returnere alt hvad du har modtaget af fysiske produkter og slette alt materiale du har modtaget digitalt.

Hvor lang tid gælder 100 % tilfredshedsgarantien?

Du har inden for 60 dage efter faktureringsdatoen, muligheden for at meddele mig, hvad du ikke er meget tilfreds med. Så bliver det udbedret til du er meget tilfreds. Er du derefter fortsat ikke meget tilfreds, kan du få alle dine penge tilbage. Husk at meddele mig dit faktura nr.

Dine ufravigelige rettigheder efter loven berøres ikke af garantien.

Kontaktmuligheder

Du er meget velkommen til at kontakte mig på sb@grapida.dk eller på telefon 44 102 112 og du er på vej til at blive meget tilfreds.


TILBUD: Få din egen GRATIS kvalitets grafik

Vil du have fremstillet din helt egen kvalitets grafik, ganske gratis?

Tilbuddet om gratis grafik gælder for et stk. grafik. Få dit eget ikon-, informations- eller oversigtsgrafik. Til tryk og web.


Få mere at vide om grafik og hvilke muligheder der er: grapida.dk/grafik/

Ring i dag til mig, Stig Bing, på 44 102 112,
send mig en mail eller brug min kontaktformular og få dit eget kvalitets grafik helt gratis.