Spring til indhold

Grafiske produkter | sælg mere med den rette synlighed

Grafiske produkter | Bliv set i mængden. Få flere kunder og vækst via synlighed.
Grafiske produkter | Bliv set i mængden. Få flere og mere loyale kunder og vækst via den rette synlighed.

Grafiske produkter | 360° visuel kommunikation = al kommunikation du kan se, via bl.a. grafisk design, tekst, illustrationer og fotos. Når jeg hjælper dig, tager jeg udgangspunkt i marketing metoden Emotionelle Kundetyper, hvor jeg er Kundetypeuddannet ved Institut for Kundetyper. Det skaber den rette synlighed, der giver dig flere loyale kunder og vækst. Læs mere om det her.


Effektiv fremstilling af grafiske produkter

I den forbindelse er det vigtigt at du kender din kundetype, og målretter al din visuelle kommunikation mod din emotionelle kundetype. Det gør at du hurtigere kan lave dine grafiske produkter, du sælger mere og får flere og mere loyale kunder. 

 Ring  og fortæl mig om dig og din virksomhed, på 44 102 112. Eller send mig en mail

Du er også velkommen til at kigge ind i mine lokaler, i Gerritsgade 8, 1. i Svendborg. 

GRAPIDA TILBYDER, at hjælpe dig med at fastlægge og fortælle den gode visuelle kommunikations historie om dit store eller lille projekt. Historierne kan fortælles via…

Grafiske produkter og grafisk design

Grafiske produkter og grafisk design

Jeg kan hjælpe dig med at fastlægge og fortælle dine visuelle kommunikations historier. Det gør jeg med alt inden for grafiske produkter til tryk og skærm.

Jeg tilbyder alt inden for grafiske produkter og identitet. Eksempelvis: Ide, design og produktion · Logoer · Annoncer · Brochurer · Plakater · Rollups · Foldere · Kataloger · Ringbind · Visitkort· Brevpapir · Bogomslag · Skønlitteratur- og fagbøger · E-bøger · Digitalt grafik, bl.a. hjemmesidebannere · Powerpoints · Prezi præsentationer · WordPress hjemmesider · webBog og iPraxis-forløb

Hvis du vil høre mere om grafiske produkter og design, så ring nu på 44 102 112 og hør om mulighederne. Du kan også se eksempler på det på min portfolio side.


360° visuel kommunikation = al kommunikation du kan se, via bl.a. design, tekst, illustrationer og fotos. Det skaber synlighed, vækst og giver dig bedre produkter. Var det noget for dig? Skal vi kigge på det sammen? - Jeg vil gerne hjælpe dig.  Læs også: 360° VISUEL KOMMUNIKATION = SYNLIGHED = KUNDER OG VÆKST


Marketing | digitale medier

Online marketing og offline marketing

Jeg kan hjælpe dig med at fastlægge og få fortalt dine visuelle kommunikations historier, med online marketing og traditionelt marketing. 

Markedet for marketing har ændret sig meget de senere år. Retningen er gået mod det digitale  og kan i dag rettes meget direkte mod potentielle kunder. Tidligere kunne eksempelvis husstandsomdelte publikationer blive sendt til alle inden for et område, med det resultat at man ikke ramte præcist ned i sin målgruppe. I dag kan du rette dine digitale annoncer præcist mod potentielle kunder via SoMe (sociale medier). Eksempelvis med LinkedIn annoncer til brugere der har vist interesse i tilsvarende produkter. Informationerne om dette bliver løbende  samlet ind og gemt af LinkedIn. Disse informationer kan efterfølgende netop bruges til at lave målrettede annoncerings-kampagner.

Hvis du vil høre mere om Online marketing eller Offline marketing, så ring nu på 44 102 112 og hør om mulighederne. Du kan også se eksempler på det på min portfolio side.

Jeg tilbyder alt inden for marketing. Eksempelvis: SoMe online marketing, logoer · Annoncer · Brochurer · Plakater · Rollups · Foldere · Kataloger · Visitkort· Brevpapir · E-bøger · Powerpoints · Prezi præsentationer · WordPress hjemmesider


Læs også:

Sådan kan du skabe synlighed  SYNLIGHED: SÅDAN SKABER DU DET VIA VISUEL KOMMUNIKATION


Foto & video

Foto og video

Et billede siger mere end 1.000 ord. Jeg kan hjælpe dig med at få dine visuelle kommunikations historier fastlagt og fortalt, så du opnår synlighed. Det gør jeg med portrætoptagelser, produkt- og miljøfotografering og med produkt- og firmapræsentationsvideoer.

Det er mere vigtigt end nogen sinde at bruge billeder til at skabe blikfang og det er meget fremadstormende med video-præsentationer.

Dette både til produktfremvisning og til firmapræsentationer. Blandt andet at markedsføre firmaet og dets produkter på SoMe (Sociale Medier, så som Facebook, LinkedIn og instagram).

Hvis du vil høre mere om droneoptagelser, foto & video, så ring nu på 44 102 112 og hør om mulighederne.

Du kan også se eksempler på det på min portfolio side.

Fotobehandling og -farvekorrektion

Leder efter nogen der kan hjælpe dig med at få det allerbedste ud af dine billeder? – du er kommet til det rette sted.

Jeg har mange års erfaring i fotobehandling og -farvekorrektion i Photoshop. Kombineret med mange års erfaring i sammenkopi og retouch.

Samtlige fotos i mine kunders produkter er igennem Photoshop, for at blive så optimale som muligheder.

Stig Bing

Support og undervisning i fremstilling af grafisk materiale

COACHING, rådgivning, konsulentarbejde, undervisning

Hvis du vil spare tid, eller er i tvivl om noget, kan jeg hjælpe dig med gode råd, konsulenthjælp og teknisk assistance. Jeg kan hjælpe dig inden for grafisk design og produktion, marketing, digitale medier, og foto & video.

Jeg tilbyder også teknisk og grafisk hjælp til selvhjælp, hvis du gerne selv vil stå for dine visuelle kommunikations historier. Måske du har brug for hjælp til hvordan du kommer i gang med at bestille et domænenavn, lave din egen hjemmeside, rentegne logo, eller eksempelvis til at komme i gang med et computerprogram.

Vi tager udgangspunkt i dine eget grafiske materiale. Samtidig med at du får undervisning og bliver klogere på at lave grafisk materiale, får du også lavet dine eget grafiske materiale!

Hvis du vil høre mere om min support og undervisning, så ring nu på 44 102 112. Du kan også se eksempler på det, på min portfolio side.

 

Leder du efter hjælp til din ebog?

Få gratis ebog af en af dine udgivelser, som du kan tjene penge på.

Få hjælp til hvordan du selv kan lave ebogen eller få den lavet ud fra pdf-, Word- og InDesign filer for 399,- kr. (ex moms).

Du kan også få den GRATIS

Få mere at vide, ved at klikke på dette link:
Ebog guide: sådan laver du nemt en ebog

TILBUD: Få din egen
GRATIS kvalitets grafik

Vil du have fremstillet din helt egen kvalitets grafik til tryk og skærm, og få et stk. hvert halve år, ganske GRATIS ?

Såsom fx:
✓ikoner, ✓informationsgrafik eller ✓oversigtskort?


Få mere at vide om at få dit eget GRATIS kvalitets grafik og hvilke muligheder der er, ved at klikke på dette link:
grapida.dk/grafik/