Spring til indhold

Synlighed giver salg: Skab det med visuel kommunikation

Vil du også skabe synlighed og se dit projekt vokse? - Så læs nærmere herunder.

Vil du også skabe synlighed og derved få flere kunder og se dit projekt vokse? – Så læs nærmere herunder.

Synlighed giver dig mere salg

Skal du lykkedes med dit projekt, handler det først og fremmest om at have gode produkter, god service og ikke mindst: om at få historien, om dit projekt, fortalt godt og især kræver det synlighed. Det handler om at få fortalt brugeren historien om hvem du og dit projekt er. Få det gjort via synlighed. Kunden skal få lyst til at være en del af dit projekt.

De skal få lyst til at være en del af din historie og de skal føle sig i gode hænder, så de er trygge. Trygge kunder er glade kunder og glade kunder kommer igen. Og de fortæller den gode historie videre til deres netværk. Som så også kan blive glade ved at købe hos dig og ligeledes være en del af din historie og netværket omkring dit projekt. Netværket fortæller også historien videre…

En god kæderedaktion er sat i gang og det vil give dig flere kunder og skabe vækst.

Hvordan får du det op at køre?

– Det kan du kort fortalt gøre gøre ved at fortælle gode, troværdige visuelle kommunikations historier om dig og dine projekter. I den forbindelse er det vigtigt at sørge for at kunderne løbende får fortalt de visuelle kommunikations historier. Det skal gøres målrettet.

Du kan skabe synlighed ved at

  • få fastlagt hvilken historie der skal fortælles om dig og dit projekt, og hvordan den bliver godt fortalt: Målet er at dit netværk øges, og du derfor er godt på vej til at skabe vækst
  • sørge for at der er en rød tråd i de visuelle kommunikations historier du fortæller. Der skal være genkendelse for brugeren i dine visuelle historier. Det skal gøres i den rigtige rækkefølge
  • lave de produkter og tiltag der skal fortælle de visuelle historier. Via offline marketing eksempelvis med visitkort og trykte reklamer. Det er meget vigtigt også med løbende online marketing. Eksempelvis med din hjemmeside,med sociale medier profiler og nyhedsbreve. Med hjemmeside-søgemaskine optimering (SEO). Søgemaskiner, eksempelvis Google, bruges rigtig meget i dag, når brugeren søger efter noget. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er optimeret til det, så lige netop dine historier kommer højt op på søgelisterne.
  • fortælle historierne og fortæl dem ofte. Med bl.a. online marketing, på din hjemmeside, på sociale medier, med e-mails, nyhedsbreve, pdf-publikationer, med firmavideopræsentationer, med fotos, med en blog, med tryksager, med en bog. Mulighederne er mange.

Ifølge verdens første neuromarketing-undersøgelse, så foregår den bedste måde at kommunikere på denne måde: ved først at bruge trykte publikationer og dernæst at følge op digitalt.

Har du brug for hjælp og en sparringspartner til at skabe synlighed?

Det hele kan og vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med, så du kan skabe synlighed i dit projekt. Jeg tilbyder 360° visuel kommunikation. De 360° fortæller at jeg kan dække dit behov med alt hvad du har behov for. Til visuelt at fortælle dine visuelle kommunikationshistorier.

Jeg laver alt inden for | grafisk design og produktion | foto & video | digitale medier | droneootagelser | marketing – offline som online | support |. Ring helt uforpligtende på 44 102 112 og fortæl mig om dit projekt. Eller skriv på kontakt@grapida.dk.

Jeg elsker gode historier og brænder for at få fastlagt og visualiseret dine kommunikations historier.I fællesskab får vi skabt og fortalt HELE den visuelle kommunikations historie om dit store eller lille projekt. Resultatet er at du bliver synlig, og derved får flere kunder og vækst.

Rød tråd i analogt og digitalt materiale

Resultatet bliver en ensartet grafisk rød tråd, fra offline analoge projekter, såsom visitkort og øvrige trykte produkter og videopræsentationer – til digitale produkter, eksempelvis hjemmeside og sociale medier, såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, og Youtube, måske din egen blog. Så du får den mest optimale visuelle løsning til dit projekt, så du kan skabe synlighed og vækst .


360° visuel kommunikation = al kommunikation du kan se, via bl.a. design, tekst, illustrationer og fotos. Det skaber synlighed, vækst og giver dig bedre produkter. Var det noget for dig? Skal vi kigge på det sammen? - Jeg vil gerne hjælpe dig.  Læs også: 360° visuel kommunikation: synlighed og vækst


Inhouse vs outhouse

Det er helt op til dig i hvilket omfang du selv vil stå for eksempelvis dine løbende online-opdateringer. Altså inhouse eller lægge det outhouse.

Inhouse

Du kan stå for det selv, altså inhouse. Er du i tvivl om noget, står jeg står klar med supporthjælp til at sætte dig i gang og løbende hjælpe dig. Se mine klippekort, hvor du kan spare mange penge på konsulenttimer.

Outhouse

Du kan også vælge at lægge det outhouse og derved få bedre tid til at udvikle dit projekt. Det har også den fordel at eksempelvis Grapida nemmere vil kunne se hvilke historier der er gode at fortælle. Hvordan historierne skal fortælles for at vække interesse hos brugeren. Det skyldes at jeg, som brugeren, er betragter til dit projekt og kan se hvilke historier kunden gerne vil have fortalt.

Derudover kan vi udnytte min erfaring til at vide hvilke historier der er gode til at fortælle, så du kan skabe synlighed og vækst i dit projekt. Du vil hele tiden være med i processen, men du får en partner at støtte dig op ad og sparrer med. Som også kan producerer det for dig. Se mine  klippekort, hvor du kan spare mange penge.

Spar penge og tid, samtidig med at du skaber synlighed, vækst og får flere kunder

Du sparer også penge, hvis du lægger det outhouse. Grapida har erfaring i at gøre det, så der bruges mindre tid på det. Det gør også at du har bedre og mere tid til at udvikle dit projekt. Det som du er god til. Så ring lige nu, på 44 102 112, og snak med Stig Bing. Det gør at du kan spare penge og tid, samtidig med at du skaber synlighed og vækst.

Din genvej til at skabe synlighed: Ring 44 102 112 og snak med Stig Bing for at gøre det nemt for dig selv og samtidig med sparer tid og penge. Få styrket din visuelle kommunikation. Både den trykte og den digitale – kombineret – 360° rundt.


Gå ikke glip af mere gratis viden om visuel kommunikation og grafisk materiale fremstilling

Få tips og tricks med viden om visuel kommunikation

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og gå ikke glip af at få at vide, når der er flere gratis tips og tricks med viden om visuel kommunikation. Bliv også klogere på grafisk materiale-, fotos – og markedsførings fremstilling.

Du kan ALTID melde fra igen.


Få mere gratis viden i disse blogindlæg

Udendørs skilte | 9 tips til en sikker kampagne

Udendørs skilte kampagne | Læs her 9 sikre tips og tricks til hvordan du får en sikker gadeskilt kampagne, der får kunder ind i din virksomhed. Udendørs skilte kampagne: få sikre tips til din skilte kampagne 1. Først og fremmest: Find ud af hvad du gerne vil opnå med din kampagne Eksempelvis, om det er…

Læs mere >>

Katalog | Sådan viser DanPilot de tager ansvar og skaber sikkerhed

Katalog | DanPilot viser og fortæller om deres samfundsansvar i katalog, der er kommet i en dansk- og engelsk-sproget udgave:

Læs mere >>

Informatik C bog | Bliv ekspert i informationsbehandling

Godt nyt til gymnasierne: PRAXIS – Nyt Teknisk Forlag, er på banen med en ny spændende og pædagogisk informatik bog Informatik er læren om informationsbehandling Bogen er udarbejdet, så den dækker kernestofområderne i 2017-læreplanen for det gymnasiale fag informatik C. Målgruppen er elever i 1.g og grundforløbet. Bogen kan bestilles her. Der er også et…

Læs mere >>

Bliv klogere på markedsføring og grafisk fremstilling

Leder du efter hjælp til din ebog?

Få gratis ebog af en af dine udgivelser, som du kan tjene penge på.

Få hjælp til hvordan du selv kan lave ebogen eller få den lavet ud fra pdf-, Word- og InDesign filer for 399,- kr. (ex moms).

Du kan også få den GRATIS

Få mere at vide, ved at klikke på dette link:
Ebog guide: sådan laver du nemt en ebog

TILBUD: Få din egen
GRATIS kvalitets grafik

Vil du have fremstillet din helt egen kvalitets grafik til tryk og skærm, og få et stk. hvert halve år, ganske GRATIS ?

Såsom fx:
✓ikoner, ✓informationsgrafik eller ✓oversigtskort?


Få mere at vide om at få dit eget GRATIS kvalitets grafik og hvilke muligheder der er, ved at klikke på dette link:
grapida.dk/grafik/