Telefon 3027 6444 | Mail: kontakt@grapida.dk 

Pdf tjek/korrektion – sådan gør du det sikkert og automatisk

Automatisk pdf-tjek og -korrektion | Du sparer tid og penge i den daglige produktion og med en sikker metode, får du korrekte pdf-filer, via automatisk preflight af pdf-filer, med softwaren Enfocus PitStop Server.

Pdf guide: 1. Læg din pdf-fil i en mappe. 2. Hent den færdige tryk-klare pdf-fil i en anden mappe.


Enfocus PitStop Server, er et godt værktøj i sig selv. Der hvor du for alvor kan spare rigtig meget tid, penge og få korrekte pdf-filer, er i indstillingerne i admin-delen, hvor softwaren kan stilles til at lave perfekte produkter. Det er her du for alvor kan slibe dit værktøj skarpt, og det der gør forskellen på standard indstillingernes almindelige niveau og det meget høje niveau, du kan opnå ved hjælp af indstillingerne.

Der hvor du for alvor kan spare rigtig meget tid, spare penge og få korrekte pdf-filer, er i indstillingerne i admin-delen, hvor softwaren kan stilles til at lave perfekte produkter.


Når først PitStop Server er sat op og indstillet, skal du blot:

 1. Lægge den pdf-fil du vil have tjekket i en input-mappe
 2. Hente den færdige tjekkede og evt. korrigerede fil i en output-mappe

Der bliver genereret en rapport, hvor du kan se hvad der evt. er fundet af fejl og mangler og hvad der PitStop Server evt. har korrigeret i filen. Rapporten bliver lagt i en særskilt korrektur-mappen.

Alle kan sikkert og nemt lave korrekte filer

Enfocus PitStop server kan indstilles meget nøjagtig til at lave teknisk korrekte pdf-filer, helt uden brugeren har den fornødne tekniske viden, til at tjekke og korrigere filerne. Det mindsker menneskeskabte fejl betragteligt og giver – uafhængigt af brugeren – ensartede filer på ekspert-niveau. Det giver dig sikkerhed for, at de filer der bliver leveret, er som de skal være.

Få et præcist og nøjagtig overblik over eventuelle udfordringer i pdf-filer, i den udførlige preflight-rapport.

Dit produktions-flow bliver meget mere sikkert, ved at rette de mest almindelige fejl helt automatisk, så du kan fokusere på opgaver der kan tages betaling for.

Det mindsker menneskeskabte fejl betragteligt og giver – uafhængigt af brugeren – ensartede filer på ekspert-niveau. Det giver giver sikkerhed på at de filer der bliver leveret, er som de skal være.


Hvordan sætter du et automatisk PDF-workflow op?

1. Definer hvad din pdf-fil skal tjekkes for

Vælg først, hvilke aspekter du vil tjekke for fejl og indstil PitStop Server præcis til det. PitStop Server kan registrere og automatisk korrigere stort set alt i en pdf-fil. For eksempel:

pdf-ikon-grapida-itu-150px
 • Manglende skrifttyper
 • Manglende beskæring
 • Billedopløsning
 • CMYK, RGB- eller spotfarver
 • Farvedækning

Du kan også bestemme, hvad der skal ske med filen, når der opdages en fejl:

 • Ret automatisk fejlen (hvis det er muligt)
 • Vis en advarsel
 • Få Preflight-kontrollen til at undlade at korrigere og vis en fejlmeddelelse

2. Indstil en pdf-fil hot-folder

Definer, hvilken mappe PitStop Server skal tjekke. Det kan være en mappe på en delt disk eller server, så alle på kontoret og netværket kan bruge PitStop Server.

Du kan oprette lige så mange hot-foldere og andre mapper, som du ønsker.

3. Træk og slip, kontroller rapporten

Træk eller kopier blot de pdf-filer,du vil tjekke, til hot-folderen. PitStop Server kontrollerer derefter filen og korrigerer de definerede fejl og lægger de færdige filer i en særskilt mappe. Derudover bliver der generet en rapport, indeholdende de eventuelle fejl der er fundet og de korrektioner der er foretaget i den endelige fil.

Dit produktions-flow bliver meget mere sikkert, ved at rette de mest almindelige fejl helt automatisk, så du kan fokusere på opgaver der kan tages betaling for.


Kan du lave pdf-tjek og -korrektion manuelt?

Det korte svar: Ja, det er muligt manuelt at tjekke og lave mange forskellige korrektioner i en pdf-fil. Det er muligt at lave præcis de samme rettelser, som du kan automatisk med Enfocus PitStop Server.

Er det sjældent du skal have tjekket eller korrigeret en pdf-fil, kan det være måden du skal gøre det på. Enten ved at du selv tjekker den og korrigerer den eller lader en ekspert gøre det for dig.

Det klart hurtigste, mest sikre og giver den bedste kvalitet er, at bruge en ekspert der indstiller PitStop Server løsningen, og få tjek og korrektion af dine pdf-filer, gjort automatisk.


Opsætte speciel pdf-fil hot-folder

Er korrektionerne, der skal udføres, tilstrækkelig mange, udfordrende og forekommer ofte, kan det svare sig at opsætte en speciel hot-folder, til lige præcis den slags filer. Det kan fx være pdf-filer til et bestemt trykkeri, eller filer der er lavet i word, der skal konverteres til ren sort/hvid.

Det klart hurtigste, mest sikre og giver den bedste kvalitet er, at bruge en ekspert der indstiller PitStop Server løsningen, og få tjek og korrektion af dine pdf-filer, gjort automatisk.


Resume

pdf-ikon-grapida-itu-150px
 • Enfocus PitStop server er et sikkert og hurtigt værktøj til automatisk at tjekke og korrigere dine pdf-filer.
 • Det er i indstillingerne du for alvor kan hente de mange fordele.
 • Sat korrekt op, giver det helt korrekte kvalitets filer og du sparer rigtig meget tid og penge, ved at få det gjort automatisk.
 • Du kan opsætte alle de forskellige inputs mappe, som du ønsker.


Beskyt dig selv og din virksomhed | Nyhedsbrev

Sikre dig med faglig viden, du også kan tjene penge på

Bliv medlem af det visuelle kommunikations fællesskab – Sælg Mere Gruppen – og få besked hver gang der er ny faglig viden, om publikationer, grafisk produktion og visuel kommunikation.

Dette nyhedsbrev er specifikt målrettet til dig, der:
• Har uddannelse, ansættelse, erfaring eller interesse i grafiske publikationer (fx kataloger, magasiner, bøger mv.), visuel kommunikation og markedsføring
• Ønsker at få mere at vide om produkter, der kan hjælpe dig til at sælge mere og få flere og mere loyale kunder
• Gerne vil sikre dig og din virksomhed med faglig viden
• Ønsker at få viden om produkter målrettet efter den sikre metode Emotionelle Kundetyper ®
• Vil spare tid og penge ved at få faglig viden direkte i din mail indbakke.


Se alle blogindlæg her

Læs de seneste blogindlæg:


Få større salg + flere loyale kunder + spar penge

Få analyseret hele din markedsføring og få konkret viden til, hvor og hvordan der kan optimeres og til hvilken kundetype du skal henvende dig til. Du får større salg og tiltrækker flere og mere loyale kunder.

Emotionelle Kundetyper er en gennemtestet dansk udviklet videnskabelig metode, som med konkrete og effektive markedsføring- ­og branding­værktøjer, giver dig et større salg og du tiltrækker flere loyale kunder.

Klik her på linket og læs om fordelene ved Emotionelle Kundetyper: Emotionelle kundetyper – få flere loyale kunder og sælg mere

Ring uforpligtende til mig på 3027 6444. Du kan skrive på kontakt@grapida.dk eller bruge min kontaktformular. Kontakt mig og bliv guidet hele vejen til at sælge mere, og få flere og mere loyale kunder.


Del med andre: Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *