Spring til indhold

Pdf tjek/korrektion – sådan gør du det sikkert og automatisk

Automatisk pdf-tjek og -korrektion | Du sparer tid og penge i den daglige produktion og med en sikker metode, får du korrekte pdf-filer, via automatisk preflight af pdf-filer, med softwaren Enfocus PitStop Server.

Pdf guide: 1. Læg din pdf-fil i en mappe. 2. Hent den færdige tryk-klare pdf-fil i en anden mappe.


Enfocus PitStop Server, er et godt værktøj i sig selv. Der hvor du for alvor kan spare rigtig meget tid, penge og få korrekte pdf-filer, er i indstillingerne i admin-delen, hvor softwaren kan stilles til at lave perfekte produkter. Det er her du for alvor kan slibe dit værktøj skarpt, og det der gør forskellen på standard indstillingernes almindelige niveau og det meget høje niveau, du kan opnå ved hjælp af indstillingerne.

Der hvor du for alvor kan spare rigtig meget tid, spare penge og få korrekte pdf-filer, er i indstillingerne i admin-delen, hvor softwaren kan stilles til at lave perfekte produkter.


Når først PitStop Server er sat op og indstillet, skal du blot:

 1. Lægge den pdf-fil du vil have tjekket i en input-mappe
 2. Hente den færdige tjekkede og evt. korrigerede fil i en output-mappe

Der bliver genereret en rapport, hvor du kan se hvad der evt. er fundet af fejl og mangler og hvad der PitStop Server evt. har korrigeret i filen. Rapporten bliver lagt i en særskilt korrektur-mappen.

Alle kan sikkert og nemt lave korrekte filer

Enfocus PitStop server kan indstilles meget nøjagtig til at lave teknisk korrekte pdf-filer, helt uden brugeren har den fornødne tekniske viden, til at tjekke og korrigere filerne. Det mindsker menneskeskabte fejl betragteligt og giver – uafhængigt af brugeren – ensartede filer på ekspert-niveau. Det giver dig sikkerhed for, at de filer der bliver leveret, er som de skal være.

Få et præcist og nøjagtig overblik over eventuelle udfordringer i pdf-filer, i den udførlige preflight-rapport.

Dit produktions-flow bliver meget mere sikkert, ved at rette de mest almindelige fejl helt automatisk, så du kan fokusere på opgaver der kan tages betaling for.

Det mindsker menneskeskabte fejl betragteligt og giver – uafhængigt af brugeren – ensartede filer på ekspert-niveau. Det giver giver sikkerhed på at de filer der bliver leveret, er som de skal være.


Hvordan sætter du et automatisk PDF-workflow op?

1. Definer hvad din pdf-fil skal tjekkes for

Vælg først, hvilke aspekter du vil tjekke for fejl og indstil PitStop Server præcis til det. PitStop Server kan registrere og automatisk korrigere stort set alt i en pdf-fil. For eksempel:

pdf-ikon-grapida-itu-150px
 • Manglende skrifttyper
 • Manglende beskæring
 • Billedopløsning
 • CMYK, RGB- eller spotfarver
 • Farvedækning

Du kan også bestemme, hvad der skal ske med filen, når der opdages en fejl:

 • Ret automatisk fejlen (hvis det er muligt)
 • Vis en advarsel
 • Få Preflight-kontrollen til at undlade at korrigere og vis en fejlmeddelelse

2. Indstil en pdf-fil hot-folder

Definer, hvilken mappe PitStop Server skal tjekke. Det kan være en mappe på en delt disk eller server, så alle på kontoret og netværket kan bruge PitStop Server.

Du kan oprette lige så mange hot-foldere og andre mapper, som du ønsker.

3. Træk og slip, kontroller rapporten

Træk eller kopier blot de pdf-filer,du vil tjekke, til hot-folderen. PitStop Server kontrollerer derefter filen og korrigerer de definerede fejl og lægger de færdige filer i en særskilt mappe. Derudover bliver der generet en rapport, indeholdende de eventuelle fejl der er fundet og de korrektioner der er foretaget i den endelige fil.

Dit produktions-flow bliver meget mere sikkert, ved at rette de mest almindelige fejl helt automatisk, så du kan fokusere på opgaver der kan tages betaling for.


Kan du lave pdf-tjek og -korrektion manuelt?

Det korte svar: Ja, det er muligt manuelt at tjekke og lave mange forskellige korrektioner i en pdf-fil. Det er muligt at lave præcis de samme rettelser, som du kan automatisk med Enfocus PitStop Server.

Er det sjældent du skal have tjekket eller korrigeret en pdf-fil, kan det være måden du skal gøre det på. Enten ved at du selv tjekker den og korrigerer den eller lader en ekspert gøre det for dig.

Det klart hurtigste, mest sikre og giver den bedste kvalitet er, at bruge en ekspert der indstiller PitStop Server løsningen, og få tjek og korrektion af dine pdf-filer, gjort automatisk.


Opsætte speciel pdf-fil hot-folder

Er korrektionerne, der skal udføres, tilstrækkelig mange, udfordrende og forekommer ofte, kan det svare sig at opsætte en speciel hot-folder, til lige præcis den slags filer. Det kan fx være pdf-filer til et bestemt trykkeri, eller filer der er lavet i word, der skal konverteres til ren sort/hvid.

Det klart hurtigste, mest sikre og giver den bedste kvalitet er, at bruge en ekspert der indstiller PitStop Server løsningen, og få tjek og korrektion af dine pdf-filer, gjort automatisk.


Resume

pdf-ikon-grapida-itu-150px
 • Enfocus PitStop server er et sikkert og hurtigt værktøj til automatisk at tjekke og korrigere dine filer.
 • Det er i indstillingerne du for alvor kan hente de mange fordele.
 • Sat korrekt op, giver det helt korrekte kvalitets filer og du sparer rigtig meget tid og penge, ved at få det gjort automatisk.
 • Du kan opsætte alle de forskellige inputs mappe, som du ønsker.


Er du fortsat i tvivl om hvordan du skal tjekke en pdf-fil automatisk?

Længere nede i artiklen kan du få at vide, hvordan du kan sikre dig mod tvivl og tekniske fejl, når du laver grafisk materiale til dig selv eller andre. Få fx hjælp til at lave en e-bog eller hjælp til at tjekke og korrigere en tryk-pdf-fil, så de er 100 % uden fejl. Du kan også få mere at vide her, hvordan du undgår tvivl og tekniske fejl.
Bliv sikret mod tvivl og tekniske fejl med Grafisk Brandslukning™. Ring 44 102 112


De fleste virksomheder saboterer deres grafiske materiale fremstilling med en af disse to fejl

FEJL 1: Stikke hovedet i busken fremstilling

– dvs. lukke øjnene for fejl og håbe på, at der ikke er tekniske fejl i det grafiske materiale, når der er usikkerhed og tvivl om hvordan materialet skal fremstilles og tjekkes

FEJL 2: Egoistisk fremstilling

– dvs. stresse over at tilrettelægge eller fremstille grafisk materiale i sidste øjeblik og derfor lave og overse fejl, der får det til at brænde på

Sikre dig mod fejl, med adgang til:
✓ Akut support
✓ Akut tjek og korrektion
✓ Sidste øjebliks fremstilling

BASIS pakken giver dig hver måned 1 times support, tjek af to produkter, 1 times fremstilling
Pris 300,- kr. ex moms, ingen binding

GRATIS: Du har 14 dages gratis prøveperiode, så du har intet at miste ved at prøve.

Blik sikret mod fejl med Grafisk Brandslukning™, og vær tryg ved at lave grafisk materiale


Gå ikke glip af mere gratis viden om visuel kommunikation og grafisk materiale fremstilling

Få tips og tricks med viden om visuel kommunikation

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og gå ikke glip af at få at vide, når der er flere gratis tips og tricks med viden om visuel kommunikation. Bliv også klogere på grafisk materiale fremstilling.

Du kan ALTID melde fra igen.

Få mere gratis viden i disse blogindlæg

Informatik C bog | Bliv ekspert i informationsbehandling

Godt nyt til gymnasierne: PRAXIS – Nyt Teknisk Forlag, er på banen med en ny spændende og pædagogisk informatik bog Informatik er læren om informationsbehandling Bogen er udarbejdet, så den dækker kernestofområderne i 2017-læreplanen for det gymnasiale fag informatik C. Målgruppen er elever i 1.g og grundforløbet. Bogen kan bestilles her. Der er også et… Læs mere »Informatik C bog | Bliv ekspert i informationsbehandling

Læs mere >>

Udendørs skilte | 9 tips til en effektiv kampagne

Udendørs skilte kampagne | Læs her 9 effektive tips og tricks til hvordan du får en effektiv gadeskilt kampagne, der får kunder ind i din virksomhed. Udendørs skilte kampagne: få effektive tips til din skilte kampagne 1. Først og fremmest: Find ud af hvad du gerne vil opnå med din kampagne Eksempelvis, om det er… Læs mere »Udendørs skilte | 9 tips til en effektiv kampagne

Læs mere >>

Mathtype | Sådan laver du Word ligninger sikkert klar til tryk

MathType | Word ligninger kan være udfordrende, når de skal konverteres, og bruges i en bog. Med så meget andet, så når du ved hvordan, og du gør det på den rigtige og sikre måde, så er det til at have med at gøre. Herunder kan du læse hvordan du i fire enkle trin, kan… Læs mere »Mathtype | Sådan laver du Word ligninger sikkert klar til tryk

Læs mere >>

Bliv klogere på markedsføring og grafisk fremstilling


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TILBUD: Få din egen GRATIS kvalitets grafik

Vil du have fremstillet din helt egen kvalitets grafik, ganske gratis?

Tilbuddet om gratis grafik gælder for et stk. grafik. Få dit eget ikon-, informations- eller oversigtsgrafik. Til tryk og web.


Få mere at vide om grafik og hvilke muligheder der er: grapida.dk/grafik/

Ring i dag til mig, Stig Bing, på 44 102 112,
send mig en mail eller brug min kontaktformular og få dit eget kvalitets grafik helt gratis.

Ved du om din synlighed skader dit salg?

Få GRATIS afklarende rådgivning

Grapida – gratis kundetype rådgivning

Forskning viser, at de fleste virksomheder skader deres eget salg med deres synlighed. De skader salget med mindst en af to fejl.

– Oftest uden at få øje på det

Find ud af, om dit grafiske design, fotos og din markedsføring har en de to synligheds fejl, de fleste virksomheder skader deres eget salg med.

Få GRATIS afklarende rådgivning hos dig/pr. telefon med certificeret marketinguddannet ved Institut for kundetyper og grafisk specialist, Stig Bing.

Få mere at vide her og ring til 44 102 112 og find ud af, om din synlighed skader salget.