Spring til indhold

Sidste øjebliks fremstilling

SIDSTE ØJEBLIKS FREMSTILLING

Bliv sikret med: Markedsføring og grafisk materiale fremstilling

Sikring af de fleste små/mellem/store virksomheder.

600,-

Tilmeldt BASIS sikkerhedspakken: Pr. time | ex moms

Markedsføring og grafisk materiale fremstilling

Tilmeldt Grafisk Brandslukning™ sikkerhedspakken får du 50 % rabat på markedsføring og grafisk materiale fremstilling. Det kan fx være når du er presset og stresset over at lave markedsføring og grafisk materiale i sidste øjeblik, og du risikerer at lave tekniske fejl, kan du akut få lavet dit materiale, og undgå at det brænder på.

Du får naturligvis sammen rabat uanset hvor meget det haster og om du altid ønsker at Grapida fremstiller din markedsføring og dit grafiske materiale.

Bliv tryg, ved at vide, at materialet bliver færdigt til aftalt tid og uden fejl. Efterfølgende bliver du hver måned faktureret pr. time.

Dit materiale bliver også sikret mod at skade dit salg, da det bliver fremstillet af Stig Bing, der er marketinguddannet ved Institut for Kundetyper. Læs om at undgå markedsføringsfejl der skader dit salg.

Loyalitet belønnes med faldende priser:
Pris efter 50 % rabat, de første 3 måneders medlemskab, pr. time: 600,- kr.
Pris efter 3 måneder, pr. time: 500,- kr.
Pris efter 6 måneder, pr. time: 300,- kr.

Normal pris 1.200,- kr. pr. time

Den ene produktionstime, der løbende følger med det månedlige abonnement, kan spares sammen. De udløber efter et år, såfremt de ikke er brugt.

Det vil sige at tilmeldes du i januar måned 2022 gælder timen til næste år i januar 2023. Timen for februar 2022 udløber i februar 2023. Og så videre…

Få mere at vide

Få en gratis afklarende telefonsamtale hvis du er i tvivl om hvem og hvad der er den bedste hjælp til din markedsføring og grafiske materiale fremstillings udfordringer.
Sammen finder vi ud af hvad der er det rette for dig. Du kan booke en tid herunder, ringe og skrive.


Telefon og mail

• Ring til 44 102 112
• Send en mail til sb@grapida.dk

Kontaktformular

• Brug kontaktformularen.

En ny award til Grapida

Læs også vigtig information, om denne hjemmeside, nederst i pop-up’en, INDEN du klikker denne pop-up væk!

Som indehaver af Grapida, er jeg meget stolt over at kunne informere om, at i EU Business News femte årlige Scandinavian Business Awards 2024, er Grapida blevet tildelt award’en:

Best Graphic Design & Marketing Company 2024 — Funen


Derudover blev Grapida i 2021, ligeledes af EU Business Awards, tildelt award’en Best Graphic Design & Content Marketing Agency 2021.


 

Vigtig information om denne hjemmeside 

Samtidig med, kan jeg også informere om, at Grapida har indstillet sine produktionsaktiviteter på ubestemt tid.
Jeg vil gerne takke alle, som har vist mig den ære og tillid, at lade mig hjælpe jer med små som store grafisk design, foto- og marketingsprojekter.
Grapida hjemmesiden vil ikke blive yderligere udviklet, men blot bestå i et stykke tid, hvor alle i den tid derfor kan hente og få gratis viden og tips.

Venlig hilsen Stig Bing, Grapida

kontakt@grapida.dk | Tlf. 44 102 112