Fotograf og uddannet grafiker – Det giver dig disse fordele

Fotograf OG uddannet grafiker, og derved praktisk erfaring med både fotografering og med grafisk produktion. Giver det dig fordele?

 

Grafiker & fotograf | Een kasket, men flere kasketter på = flere fordele for dig.

Fotograf & grafiker | Een kasket, men flere kasketter på = flere fordele for dig.

 

Ja, det kan det. Det har flere fordele for dig og dine fotos, når din fotograf er uddannet grafiker. Så ved din fotograf:

1. hvordan man farvejusterer til tryk og skærm og hvilke begrænsninger der er i brugen af farver, når der til tryk skal bruges CMYK-farver. Og kan tage højde for det allerede i optagelsen. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

2. hvilke udfordringer grafikeren kan komme ud for. Blandt andet når billedet skal sættes op og beskæres og din fotograf kan derved tage højde for det allerede i optagelsen. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

3. hvad den bedste opløsning til tryk og skærm er, når billederne skal bruges i den videre proces. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.


Madfotografering – tips til kvalitets fotooptagelser. Åbning af østers.  Læs også: Madfotografering – tips til kvalitets fotooptagelser


4. hvilke fil-formater der er de bedste, når billederne skal bruges i den videre proces. Det giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.

5. hvor vigtigt det er med sammenhæng mellem fotos og det grafiske design, herunder form og farver. Fokus kommer på begge områder og din fotograf kan tage højde for det allerede i optagelsen. Det gør at dit produkt bliver bedre.

Det gør alt i alt, at du ved, du får det mest optimale fotomateriale til den videre proces, da dine fotos bliver så optimale som mulige til tryk og skærm. Det gør dit produkt bedre og giver en mere effektiv og hurtigere proces, så du sparer tid og penge.


Fotograf  Læs også: 5 vigtige valg ved frisørfotooptagelse til fagbogKan det blive endnu bedre for dig
, når din fotograf er uddannet grafiker?

Ja, det kan det. Hvis du lader din fotograf både stå for fotograferingen og for design og opsætning, skal du kun henvende dig et sted. Det har disse fordele:

1. Det mindsker fejl og misforståelser, så der bliver mindre spildtid og udfordringer for dig.

2. Det giver større effektivitet, når du blot skal henvende dig et sted og give information et sted. Derved sparer du tid og penge.

3. Det giver større sammenhæng visuelt og i produktionen, så dit produkt bliver bedre og mere gennemtænkt.


Stil krav til din grafiker | læs her om hvilke og hvorfor  Læs også: Freelance grafiker | Stil disse krav til din grafiker


Ring og hør nærmere og kom til at sælge mere

Ring i dag på 3027 6444 og hør nærmere om fordelene for dig, når din fotograf er uddannet grafiker. Du er også meget velkommen til at ringe og få 15 minuttes gratis tjek af om du rammer din kundetype, med din visuelle kommunikation. Når du rammer din kundetype, sælger du mere, får flere loyale kunder og gør din markedsføring langt mere effektiv.
Skriv en mail til kontakt@grapida.dk. Eller brug min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre om dig og dit mål, så vi sammen kan skabe synlighed og vækst til dig.

 


Beskyt dig selv og din virksomhed | Nyhedsbrev

Bliv bedre til dit arbejde med faglig viden, du kan tjene penge på.
Bliv medlem af det visuelle kommunikations fællesskab – Sælg Mere Gruppen – og få besked hver gang der er ny faglig viden, om grafiske udgivelser, grafisk produktion og visuel kommunikation.

Dette nyhedsbrev er specifikt målrettet til dig, der:
• Har uddannelse, ansættelse, erfaring eller interesse i grafiske udgivelser, visuel kommunikation og markedsføring
• Ønsker at sælge mere og få flere loyale kunder
• Gerne vil have større faglig viden
• Ønsker at få viden om produkter målrettet efter den sikre metode Emotionelle Kundetyper ®
• Vil spare tid og penge ved at få faglig viden i din mail indbakke.


Se alle blogindlæg her

Læs de seneste blogindlæg:


Del med andre: Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få større salg + flere loyale kunder + spar penge

Få analyseret din markedsføring og få konkret viden til, hvor og hvordan der kan optimeres, og hvilken kundetype du skal vælge. Du får større salg og tiltrækker flere og mere loyale kunder.

Jeg skal som Kommende certificeret Emotionelle Kundetyper ekspert, bruge mindst 4 cases, til at blive endnu skarpere på, at hjælpe dig med at sælge mere og tiltrække flere loyale kunder.

Bestil senest 01/12 2019 og spar 20 %

20 % RABAT: Pris 2.996 kr. – SPAR 599 kr.


Klik her og læs om fordelene: Emotionelle kundetyper – Få mere loyale kunder, sælg mere

Ring i dag på 3027 6444,
send mig en mail, brug min kontaktformular
eller kig ind i Gerritsgade 8, 1. i Svendborg

Beskyt dig selv og din virksomhed

Bliv bedre til dit arbejde med faglig viden, du kan tjene penge på.
Bliv medlem af det visuelle kommunikations fællesskab Sælg Mere Gruppen og få besked hver gang der er ny faglig viden, om publikationer, grafisk produktion og visuel kommunikation.

Dette nyhedsbrev er specifikt målrettet til dig, der: