Fødevarer – Råvarer, tilberedning og retter
Design og sats af omslag og indhold, 1 foto.
Design og sats af omslag og indhold, 1 foto.
Kokkebogen, 535 sider – Design og produktion: Omslag og indhold. Kokkebogen er klassikeren inden for professionelle gastronomiske bøger, der giver dig indføring i alt, hvad… Læs mere »Kokkebogen
Stilladshåndbogen, 188 sider– Design og sats: Omslag og indhold, diverse fotooptagelser.
Gastronom 4. udgave – Design og produktion: 663 sider, Omslag og indhold, forsidefoto.
Det gode øl – Design og produktion: Omslag og indhold. Det gode øl 4. udgave, 1. oplag, 2016 Forfatter Bjarke Bundgaard Det gode øl er… Læs mere »Det gode ØL
Bager- og konditorbogen, 304 sider: design og sats: omslag, indhold, 5 fotooptagelser og salgsbrev