Spring til indhold

Prezi præsentation | få hjælp her

TEC Prezi præsentation
TEC Prezi præsentation

En Prezi præsentation er et præsentations produkt på linje med Powerpoint. Forestil dig, at du har fået til opgave at levere en vigtig præsentation på arbejdspladsen – måske er det en salgsplads til en vigtig kunde, et budgetforslag til ledende medarbejdere eller en samtale foran dine kollegaer. Uanset hvad emnet er, er målet med disse præsentationer det samme: at kommunikere en besked, der engagerer og involverer brugerne, og får dem til at handle.

Prezi præsentation vs PowerPoint præsentation

I en undersøgelse lavet af Harvard forskere om Prezi vs PowerPoint, var Prezi:
+ 12,5% mere organiseret
+ 16,4% mere engagerende
+ 21,9% mere overbevisende
+ 25,3% mere effektiv

TEC | Teknisk Erhvervsskole Center ønskede en mere dynamisk udgave af en deres Powerpoints og ønskede den lavet som en Prezi præsentation.

Klik her og se TECs Prezi præsentation

Behov for hjælp til en Prezi præsentation?

Måske du kunne bruge noget hjælp til en Prezi præsentation eller du vil høre mere om een? Så ring helt uforpligtende til mig i dag på 44 102 112 eller kontakt mig på kontakt@grapida.dk. Så finder vi sammen en løsning til netop dit behov.

Skulle du have behov for hjælp til andet visuel kommunikation, er du også meget velkommen til at kontakte mig. Så finder vi ligeledes ud af, hvad der er den mest optimale løsning til dig og dit projekt, så du får størst mulig synlighed.


Kunne du tænke dig at få gratis tips og tricks om visuel kommunikation?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at få gratis tips og tricks om visuel kommunkation. Det har også den fordel, at så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, får du 250 kr. rabat på alle dine bestillinger. 


Få mere gratis viden i disse blogindlæg

Frisør fotoshoot – derfor var det vigtigt at tage det “on location”

Frisør fotoshoot til frisøruddannelsesbog taget “on location” på EUC Syd, frisørskolen i Aabenraa. I den forbindelse blev der taget nogle valg, så resultatet ville blive så optimalt som muligt. Så eleverne bedst muligt kan afkode, hvad teknikkerne er. Og valgt at det skulle foregå “on location”. Godt forarbejde Opsætningen blev i bedste tv-køkken-stil, lavet inden fotooptagelserne. På…

Læs mere >>

Informatik C bog | Bliv ekspert i informationsbehandling

Godt nyt til gymnasierne: PRAXIS – Nyt Teknisk Forlag, er på banen med en ny spændende og pædagogisk informatik bog Informatik er læren om informationsbehandling Bogen er udarbejdet, så den dækker kernestofområderne i 2017-læreplanen for det gymnasiale fag informatik C. Målgruppen er elever i 1.g og grundforløbet. Bogen kan bestilles her. Der er også et…

Læs mere >>

VM Cross Triatlon | Svendborg var vært bag det store arrangement

VM Cross Triatlon | Svendborg – Her kan du se en masse billeder fra arrangmentet, der blev perfekt afviklet og Svendborg fik vist sig fra sin skønneste side. Vejret var perfekt, med sol uden det blev for varmt, med en svag brise. De eneste der kom i “modvind” var svømmerne, da de var på udvejen…

Læs mere >>

Bliv klogere på markedsføring og grafisk fremstilling


Leder du efter hjælp til din ebog?

Få gratis ebog af en af dine udgivelser, som du kan tjene penge på.

Få hjælp til hvordan du selv kan lave ebogen eller få den lavet ud fra pdf-, Word- og InDesign filer for 399,- kr. (ex moms).

Du kan også få den GRATIS

Få mere at vide, ved at klikke på dette link:
Ebog guide: sådan laver du nemt en ebog

TILBUD: Få din egen
GRATIS kvalitets grafik

Vil du have fremstillet din helt egen kvalitets grafik til tryk og skærm, og få et stk. hvert halve år, ganske GRATIS ?

Såsom fx:
✓ikoner, ✓informationsgrafik eller ✓oversigtskort?


Få mere at vide om at få dit eget GRATIS kvalitets grafik og hvilke muligheder der er, ved at klikke på dette link:
grapida.dk/grafik/