Havedesign inspirationsvideo | inspiration til din egen have

Havedesign inspiration | Visuel kommunikation er oftest brugt i forbindelse med grafisk produktion, foto & video, digitale medier og generelt på skrift.

Du kan via ovenstående visuelle kommunikation, sende et signal om et firmas visuelle identitet. På sammen måde kan du sende et visuel signal, med hvordan din have er designet. Her er det også vigtigt, at haven passer til dit hus stil. Præcis som det er vigtigt at et firma sender det rette signal, om firmaet og om det de sælger. Der skal være en sammenhæng.

Havedesign er blevet moderne

Flere og flere har fået renoveret og designet deres hjem indendørs. Flere vælger at opdateret haven også. Flere og flere får indrettet og designet haven, med de samme funktioner som indendørs. Eksempelvis sofaarrangementer og køkkener.

Du kan selv lave dit havedesign

Som et eksempel på havedesign, har Grapida fremstillet overstående inspirationsvideo, optaget med drone. De glade ejere af haven, designede haven selv. Oftest vil pengene være givet godt ud, ved at lade en professionel gøre det. Akkurat som firmaer kan få bedre produkter og på sigt spare penge, ved at lade professionelle tage sig af det. Eksempelvis firmaets visuelle kommunikation.

Til haven i videoen valgte hus- og haveejerne, at få hjælp af en dygtig lokal entreprenør, til alt det hårde arbejde. Bl.a. opgravning og flytning af jord og fliselægning. Granittrappen, midt i haven, blev sat af en lokal haveanlægsgartner. Der findes også en masse gode professionelle havedesignere, anlægsgartnere, og entreprenører, som du kan bruge.

Huset er bygget i 60’erne og har også været igennem en større restaurering. Inden da havde huset og haven et typisk look, af et hus fra 60’erne. Samlet står hus og have nu mere moderne og atter med et sammenhængende udtryk.

God fornøjelse med inspirationen!

 droneoptagelser-fra-thuroe-rev-med-udsigt-til-valdemar-slot Se også: DRONEOPTAGELSER FRA DEN FLOTTE NATUR PÅ THURØ OKTOBER 2017

Video af DIN have?

Det er rigtig sjovt at se sin egen have fra oven af. Når jeg har lavet noget, jeg er glad for, får jeg lyst til at dele det med andre, der kan få glæde af det også. Har du det også sådan? – Måske du også kunne tænke dig en video af din have? Du kan eksempelvis på facebook, vise videoen til dine venner eller andre interesserede.

Ring helt uforpligtende til mig i dag på 3027 6444 eller kontakt mig på kontakt@grapida.dk. Sammen finder vi ud af, hvad der er den mest optimale løsning til dig og dit haveprojekt. – eller et andet projekt. Resultatet bliver synlighed af dig og dit projekt.

Du og dit projekt fortjener synlighed.


Få gratis tricks om grafisk produktion og visuel kommunkation, du kan tjene penge på. Det har også den fordel, at så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, får du 250 kr. rabat på alle dine bestillinger.

Synes du om dette blogindlæg? – tip dine venner: Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl mig om dig og dit mål | Foto: Grapida

Når du når dine mål! | Foto: Grapida

Fortæl mig om dig og dit mål

Kend din ­kundetype og sælg mere
Få 15 minutters GRATIS tjek af om din visuelle kommunikation rammer din kundetype.

Ring i dag på 3027 6444,
send mig en mail,
eller kig ind i Gerritsgade 8, 1. i Svendborg

Kom først i mål uden at at kigge dig tilbage | Foto: Grapida

Få ekspert viden hurtigst | Foto: Grapida

Få GRATIS kvalitetstips, du kan tjene penge på

Bliv gratis medlem af den eksklusive Sælg Mere Gruppen og få besked hver gang der er nye effektive gratis tips du kan tjene penge på.